Butai EX banke. #V18

Butai EX banke. #V18
Lie 26, 2021

Namai kurie kvepia pinigais. Pastatas ilgus metus buvo viena svarbiausių pinigų saugyklų Lietuvoje. Po Nepriklausomybės atgavimo pastate veikė ir keitės komerciniai bankai. Vilniaus gatvė 18 . #V18

Jei gerai radau tai pastatas pastatydas 1980 metais, palyginus nėra toks ir senas ir didžiąją laiko dalį tarnavo kaip bankinė vieta o ir pats pastatas keitėsi kaip tranformeris , tiek daug kardinalių pokyčių turėjęs kad net sunku patikėti jog tai ta pati vieta.Instagram paskyroje rasite kelias istorines nuotraukas. Šviežiausi pokyčiai buvo kai čia veikė DnB bankas ir maždaug 2017 metais prasidėjo šio pastato rekonstrukcija kurios rezultatą matote ir dabar. Kad ir kokios ten nuomonės beskambėtų dabartinis pastato vaizdas neabejotinai atrodo patraukliausias per visus laikus. Viskuo užsiemė tokia Helios group įmonė gal garsiausias jų darbas savanorių pr. daugiabutis, nors yra pastate ir Pilaitėje pora daugiabučių.


Ar Vilniuje Vilniaus gatvė yra pats miesto centras sunku pasakyti bet neabejotinai tai yra senamiesčio centrinė dalis. Neseniai buvo straipsnis kuriame Tower apartamentus išvysčiusios bendrovės „Irec Baltic“ vadovas Saulius Kulvietis guodėsi kad Vilniaus miegamuosiuose rajonuose jos – per didelės, o centre – per mažos. 


Pagal jį Senamiestyje NT per dvejus metus kainuos nuo 8–10 tūkst. eurų už kv. m, Europoje šiuo metu jis kainuoja netgi iki 17 tūkst. eurų. Ar taip ir bus pamatysim , nors dabartiniame pasirinkime menu yra gausus visko.


Kadangi senamiestyje daug naujų pastatų neišdygsta tai jie visi iš esmės ir yra senos statybos. Tokių butų kainos svyruoja nuo 3300 iki 5000 eurų už kvadratą įrengtų objektų. Yra ir renovuotų atnaujintų objektų ir jų kainos šokteli aukščiau netoliese esantis Jogailos 3 – (7 358 €/m² už įrengtą be baldų ) arba šiame V18 (6 416 €/m² už pliką dalinę tai su įrengimu iki baldų panašiai ir kainuos ) Šiuo metu šitam projekte likę 2 butai : 520 037 € (6 416 €/m²) 81,05 m² ir 705 055 € (6 352 €/m²) 111 m² abu su daline apdaila. Sumos atrodo didelės bet tai yra visiškas miesto centras ir iš dalies aš tikiu Towerio vadovo pamąstymais kad Vilniuje centre kažkada tos kainos sieks ir po 15 k už vieną kvadratą tik klausimas ar tai įsitikinsit Jūs patys ar jau kita karta . Tačiau nuolaidų su JAMAM akcijom tokiem objektam laukti nereikėtų.


PARKAVIMAS – Galimybė įsigyti parkavimo vietą vidiniame kieme – 30 000 eurų. Prie tokių sumų kaip pusė milijono ar daugiau tai čia kapeikos.

Jeigu kartais sugalvotumėt čia negyventi bet nuomoti patalpas , nes vistik judesys čia vyskta praktiškai 24/7 ir veiksmo tikrai netrūksta. Tai būtent šitame projekte nuomojamas butas 51 m² pilnai įrengtas už 1 300 € (25,49 €/m²) per mėnesį. Nuo jo galit ir atsispirti. 


Čia toks labiau statuso reikalas, prestižas ir tų didžiųjų pinigų įdarbinimas, o ne tų smulkmenų su ką nusipirkti už 200 k ?
If you have money you can buy this honey.
 
Apžvalga yra mano nuomonė, pamastymai ir interpretacija. Jei turite savo įžvalgų ar korekcijų jas galite pateikti komentaruose .
📷📷Primenu, jei patinka tai ką darau ir norite atsidėkoti,pasikonsultuoti asmeniškai, tai galite padaryti Patreon platformoje .Įmeskit bent po porą dolerių , tikrai būtų malonu ir leistu tobulėti . Bet rimtai, prisidėkit gerbiama publika.
 

Top
X